DesignThinkers Academy Adriatic od jeseni i u Crnoj Gori! Vuk Čađenović October 5, 2022

DesignThinkers Academy Adriatic od jeseni i u Crnoj Gori!

Agencija Damar zajedno sa DesignThinkers Academy Adriatic Vas pozivaju da se prijavite na prvu sertifikovanu obuku Design thinking-a u Crnoj Gori 🇲🇪

U okviru interaktivne i veoma dinamične dvodnevne uživo radionice, a uz vođstvo iskusnih facilitatora Ana Jeličić i Nikole Kalinović , imaćete priliku da savladate osnove Design Thinking-a i steknete sertifikat priznat u više od 25 zemalja, širom svijeta.

Kroz rad, sa fokusom na realnom izazovu, naučićete kako da koristite Design Thinking metodologiju, alate i vještine za krerianje inovativnih proizvoda i usluga u čijem se središtu nalaze ljudi, njihove želje i potrebe.

Radićete se alatima kao što su Personas, Persona Empathy Map, Customer Journey Mapping, Problem Framing, Prototyping, Service Scenario, Ideation, Idea Priority Map i mnogi drugi.
Na kraju kursa dobijate sve alate i edukativne materijale koje smo koristili, spremne za implementaciju u okviru vaših timova i kompanija.

Za ovu priliku formirana je i specijalna Early Bird cijena koja važi za uplate do 11. novembra.

Kurs će se održati u malim grupama.

Za ovu priliku formirana je i specijalna Early Bird cena koja važi za uplate do 11. novembra. Kurs će se održati u malim grupama. Prijava i sve informacije na linku:

https://www.designthinkersacademy.com/eastern-europe/course-catalogue/2-day-design-thinking-fundamentals-course-montenegro/